Academia Anglès Tarragona

Benvingut a Bill’s English School – La teva Academia Anglès Tarragona!

Amb 25 anys d’història, Bill’s English School ha estat liderant l’ensenyament de l’anglès a Tarragona. La nostra academia ofereix una metodologia única que fomenta l’aprenentatge a través de la comunicació, la manipulació i l’ús dels cinc sentits.

Les nostres aules estan equipades amb la darrera tecnologia, i els nostres professors qualificats treballen per desenvolupar la teva comprensió auditiva, la comunicació oral i les habilitats gramaticals. A Bill’s, no només aprens anglès, sinó que el vius!

A Bill’s, creiem que la immersió total a l’anglès és essencial per a un aprenentatge efectiu. Per això, encoratgem els nostres estudiants més joves a mantenir el contacte amb l’idioma fins i tot fora de l’aula, tot fomentant la participació activa dels pares.

Descobreix perquè som la millor opció per aprendre anglès a Tarragona. Matricula’t avui i fa el primer pas cap al domini de l’anglès a Bill’s English School, la teva acadèmia d’anglès de confiança!

20210226_155003
20210413_163800
Academia Anglès Tarragona
Estàs preparat per fer el primer pas cap a l’excel·lència en anglès? Uneix-te a Bill’s English School i fes de l’anglès una habilitat que t’acompanyarà tota la vida. El teu viatge cap a la fluïdesa comença aquí. Matricula’t ara i dóna forma al teu futur amb nosaltres!

    Abrir chat
    1
    Escanea el código
    Hola 👋
    ¿En qué podemos ayudarte?